Bulgari de sare pentru animale

Necesitatea sarii in consumul animal este cunoscuta, se pare, dintotdeanuna. Animalele nu primesc cantitati suficiente de sodiu in alimentatie.

Dieta echilibrata influenteaza covarsitor sanatatea si reproducerea acestora. Pentru acest considerent, suplimentul de sare este esential

Sortimentul se utilizeaza in hrana animalelor. Sarea se prezinta sub forma de bulgari de diferite dimensiuni, culoare cenusie

Acolo unde nu exista sare, nu exista viata!
Nici un mamifer nu poate trai fara sare. “In curtea fiecarui taran se gaseste un bulgare de sare pentru animalele curtii si pentru turme.Cind plecau cu oile ,ciobanii isi luau , in desagi ,sare ,sa le ajunga pina la primavara. In contractele ,incheiate inca pe raboj, cei ce isi dadeau oile la stina aveau obligatia de a duce, la date fixe, malai si sare.” (Gabriel Gheorghe, Sarea, criteriu pentru regândirea Istoriei, in Getica, tomul 1; 1992; nr. 1-2.)

Gospodariile taranesti aveau fiecare “drobul de sare”. “Prostia omeneasca” si “Capra cu trei iezi” care aducea “drob de sare in spinare”, ale lui Ion Creanga sunt edificatoare.

Necesitatea sarii in consumul animal este cunoscuta, se pare, dintotdeanuna. Animalele nu primesc cantitati suficiente de sodiu in alimentatie. Dieta echilibrata influenteaza covarsitor sanatatea si reproducerea acestora. Pentru acest considerent, suplimentul de sare este esential.

Proprietăți/Ingrediente

Clorura de sodiu (NaCl)
min. 97%
Umiditate
max. 0.50%
Granulatie
Masa: 3-50 kg, cu maxim 10% sub 3 kg si maxim 10% peste 50 kg
Substante insolubile in apa
max 1.20%

Producator:

Societatea Națională a Sării S.A. produce acest sortiment prin sucursalele:

  • Salina Targu Ocna
  • Salina Praid
  • Salina Ocna Dej
  • Salina Slanic Prahova
  • Sucursala Ramnicu Valcea

Modalitate de ambalare:

Alte mentiuni:

  • sarea bulgari are mai multe utilizari, printre care: industrie, zootehnie (hrana animalelor)
Vrac

Produsul indeplineste toate conditiile de calitate prevazute in SR 13360/1996; STAS 2906, SF nr. 26/2010