Condiment cu sare și cimbru

Se condimentează cu sare cu cimbru ciorbe de zarzavaturi, ciorbe de varză, umpluturi cu carne, mezeluri, precum şi mâncăruri din cărnuri grase precum cele cu carne de porc sau berbec.

Se poate folosi ca adaos la mâncărurile de fasole, mazăre şi alte plante cu păstăi.

Proprietăți/Ingrediente

Sare Gema
80% cu granulatie 0.5 - 2mm
Cimbru deshidratat
20%

Producator:

Societatea Națională a Sării S.A. produce acest sortiment prin sucursalele: Salina Targu Ocna

Modalitate de ambalare:

Punga zip din hartie kraft 140g
Salina Targu Ocna

Ambalarea și depozitarea produsului se realizează cu respectarea legislației în vigoare aplicabilă pentru produsele alimentare (depozitarea – în conformitate cu cerințele aplicabile în ceea ce privește siguranță alimentelor; cu respectarea propriilor politici de siguranță a alimentelor)