Condiment cu sare și cimbru – tub carton

Se poate folosi ca adaos la mâncărurile de fasole, mazăre şi alte plante cu păstăi.

Se condimentează cu sare cu cimbru ciorbe de zarzavaturi, ciorbe de varză, umpluturi cu carne, mezeluri, precum şi mâncăruri din cărnuri grase precum cele cu carne de porc sau berbec.

Proprietăți/Ingrediente

Sare Gema
80% cu granulatie 0.5 - 2mm
Cimbru deshidratat
20%

Producator:

Societatea Națională a Sării S.A. produce condimentul cu sare și cimbru prin sucursalele: Salina Slănic Prahova

Modalitate de ambalare:

Tub carton 130g cu dop de pluta
Salina Slănic Prahova

Ambalarea și depozitarea produsului se realizează cu respectarea legislației în vigoare aplicabilă pentru produsele alimentare (depozitarea – în conformitate cu cerințele aplicabile în ceea ce privește siguranță alimentelor; cu respectarea propriilor politici de siguranță a alimentelor)