Condiment cu sare și cimbru – râșniță

Se poate folosi ca adaos la mâncărurile de fasole, mazăre şi alte plante cu păstăi.

Se condimentează cu sare cu cimbru ciorbe de zarzavaturi, ciorbe de varză, umpluturi cu carne, mezeluri, precum şi mâncăruri din cărnuri grase precum cele cu carne de porc sau berbec.

Proprietăți/Ingrediente

Sare Gema
93% cu granulatie 1 - 4 mm
Cimbru deshidratat
7%

Producator:

Societatea Națională a Sării S.A. produce condimentul cu sare și cimbru – râșniță sticla reutilizabila, prin sucursalele: Salina Ocnele Mari

Modalitate de ambalare:

Rasnita reutilizabila din sticla 150g
Salina Ocnele Mari

Ambalarea și depozitarea produsului se realizează cu respectarea legislației în vigoare aplicabilă pentru produsele alimentare (depozitarea – în conformitate cu cerințele aplicabile în ceea ce privește siguranță alimentelor; cu respectarea propriilor politici de siguranță a alimentelor)