Inaugurare utilaj de macinare sare la Mina Transilvania, Salina Ocna Dej

Inaugurare utilaj de macinare sare la Mina Transilvania, Salina Ocna Dej – 2020

Societatea Naţională a Sării S.A a inaugurat un nou utilaj de macinare sare la Mina Transilvania, Salina Ocna Dej destinat prelucrării sării geme

In acest weekend la Salina Ocna Dej, sucursala a Societatii Nationale a Sarii S.A, a avut loc inaugurarea unui utilaj nou destinat prelucrarii sari geme, respectiv ,,Moară cu destinată măcinării sării,, producție Spania 2020 cu o productivitate de 300 tone/oră.

Mentionam ca echipamentul vechi care a fost înlocuit, avea o capacitate de producție până la 90 tone/oră, fiind net inferior utilajului nou achizitionat.

Unul dintre beneficiile achizitionarii noului utilaj este reprezentat de avantajul obținerii a 2 sorturi principale de sare, alternativ, prin trecerea rapidă de la un sistem de sortare la altul.
Se poate obține astfel, în funcție de necesități, fie sare măcinată cu granulație de 0 ÷ 15 mm, fie sare cu granulația 0 ÷ 8 mm (ce include sorturile 4 ÷ 8 mm, 0 ÷ 4 mm și 0 ÷ 0,1 mm).
Investiția realizată de Societatea Nationala a Sarii S.A la Sucursala Salina Ocna Dej, se ridică la o valoare de aproximativ 270.000 euro.


Citeste aici comunicatul complet: “Inaugurare utilaj de macinare sare la Mina Transilvania, Salina Ocna Dej”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *