Calatorie spre centrul pamantului 2015 – Salina Slanic Prahova

Pe 22 februarie 2015, duminica, vei avea ocazia sa pedalezi in mare viteza prin salile cunoscutei mine de sare Slanic Prahova, la o adancime de 208 metri. Concursul este de tip XCO (Cross country Olimpic) insa nu trebuie sa te sperie titulatura pentru ca evenimentul se adreseaza biciclistilor „normali”, care iubesc sa iasa din casa si sa se plimbe pe bicicleta in natura.

Traseul de la editia anului trecut a avut o lungime de 3 km care s-a parcurs de mai multe ori, iar anul acesta este posibil sa sufere cateva modificari. La finalul timpului alocat, cine a facut cele mai multe ture castiga. Astfel, spre deosebire de un concurs timp XCM (Cross country Maraton), unde ai timp sa-ti mai tragi sufletul, sa te mai opresti la un izvor, sa mai admiri un peisaj, concursurile XCO sunt mai alerte, iar efortul pe care il depui trebuie sa fie la cote inalte inca de la start. Dar, pana la urma telul principal nu este sa castigi cu orice pret ci sa te simti bine alaturi de prieteni si pasionati de bicicleta asemeni tie.

Si, cel mai frumos este faptul ca salina nu va fi inchisa publicului larg si turistilor care vizitau intamplator sau intantionat mina in ziua de duminica. Apoi, celalalt cel mai frumos fapt este ca alaturi de tine va putea cobora gratuit in mina inca o persoana la alegerea ta, familie sau prieten, pentru a te incuraja si asista in timpul si dupa concurs.

Avand in vedere ca evenimentul nostru are un statut special si se desfasoara intr-o zona deosebita te rugam sa citesti cu mare atentie Regulamentul si sa fi foarte atent la Program. Concurentii nu vor cobora cu liftul normal ci in grup organizat pe spirala de acces, 208 metri verticali si 3,1 km lungime, la vale. Din acest motiv trebuie sa respecti cu strictete Programul detaliat pe care ti l-am pus la dispozitie.

Informatii suplimentare pe site-ul http://www.calatorie.transalpinbike.ro/#inscrieri

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *