Calatorie intre Cer si Pamant, Salina Tg. Ocna, 10-11 Iunie 2017

“Călătorie între Cer şi Pământ” , editia a V-a, Targu Ocna, jud. Bacau, 10-11 iunie 2017

Societatea Naţională a Sării S.A. (S.N.S. S.A.) in colaborare cu Primaria Targu Ocna si Asociatia Sportiva TransAlpin Bike, organizeaza in perioada 10 – 11 iunie 2017, a cincea editie a concursului de MTB XC si Trail Run din Romania desfasurat atat outdoor cat si indoor.

In premiera pentru 2017, pentru iubitorii de alergare, noutatea absoluta de anul acesta este introducerea probei de Trail Run. Alergatorii au la dispozitie 2 lungimi de traseu – cross 5 km si semimaraton 21 km, care se desfasoara in mare parte pe traseul de bicicleta, evident in zile diferite: sambata – alergare, duminica – ciclism.

Startul se va da din Piata Primariei Targu Ocna de unde, timp de 120 minute, concurentii vor pedala pe un traseu cu o lungime totala de 15 km din care jumatate la suprafata, jumatate in subteran, spre centrul pamantului, prin intunericul din tunelurile cu o lungime de nu mai putin de 3 km. Concursul se va desfasura la Targu Ocna, jud. Bacau, pe un traseu vizibil marcat, pe strazile orasului, prin padurile si pe dealurile invecinate si la 240m sub pamant in mina de sare Trotus din Salina Targu Ocna (temperatura in mina este de 12 grade, iar umiditatea de 50%).

Informatii suplimentare pe site-ul http://calatorie.transalpinbike.ro/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *