ANUNT DE PARTICIPARE – Licitație deschisă – Achiziționarea de “Lucrări de stabilizare și consolidare teren în Platforma Puțului 23 August Mina Unirea, implicit și a lucrărilor de reabilitare, consolidare, impermeabilizare Put 23 August de la Salina Slănic Prahova, în baza Proiectului Tehnic nr. 2/2021 realizat de SC BELLAG PROT CONSULTING SRL, cât și în baza dispozițiilor de șantier, dacă va fi cazul”, pentru Sucursala Salina Slanic – sucursala a S.N.S. S.A.

CLARIFICARE Nr. 1 – Adresa SNS SA nr. 6086 / 27.10.2022 – Licitație deschisă – Achiziționarea de “Lucrări de stabilizare și consolidare teren în Platforma Puțului 23 August Mina Unirea, implicit și a lucrărilor de reabilitare, consolidare, impermeabilizare Put 23 August de la Salina Slănic Prahova, în baza Proiectului Tehnic nr. 2/2021 realizat de SC BELLAG PROT CONSULTING SRL, cât și în baza dispozițiilor de șantier, dacă va fi cazul”, pentru Sucursala Salina Slanic – sucursala a S.N.S. S.A.

ERATA nr. 6087 / 27.10.2022 – Licitație deschisă – Achiziționarea de “Lucrări de stabilizare și consolidare teren în Platforma Puțului 23 August Mina Unirea, implicit și a lucrărilor de reabilitare, consolidare, impermeabilizare Put 23 August de la Salina Slănic Prahova, în baza Proiectului Tehnic nr. 2/2021 realizat de SC BELLAG PROT CONSULTING SRL, cât și în baza dispozițiilor de șantier, dacă va fi cazul”, pentru Sucursala Salina Slanic – sucursala a S.N.S. S.A.