ANUNT DE PARTICIPARE la procedura de licitatie deschisa pentru „Executie foraje de cercetare necesare promovarii de noi resurse valorificabile, inclusiv intocmirea documentatiei geologice care va fi inaintata ANRM in vederea aprobarii”, pentru zacamantul salifer de la Ocna Dej

CLARIFICARE Nr. 1 – Adresa SNS SA Nr. 3240 / 22.06.2023 la procedura de licitatie deschisa pentru „Executie foraje de cercetare necesare promovarii de noi resurse valorificabile, inclusiv intocmirea documentatiei geologice care va fi inaintata ANRM in vederea aprobarii”, pentru zacamantul salifer de la Ocna Dej.

CLARIFICARE Nr. 2 – Adresa SNS Nr. 3363 / 28.06.2023 la procedura de licitatie deschisa pentu „Executie foraje de cercetare necesare promovarii de noi resurse valorificabile, inclusiv intocmirea documentatiei geologice care va fi inaintata ANRM in vederea aprobarii”, pentru zacamantul salifer de Ocna Dej.

CLARIFICARE Nr. 3 – Adresa SNS Nr. 3447 / 03.07.2023 la procedura de licitatie deschisa pentu „Executie foraje de cercetare necesare promovarii de noi resurse valorificabile, inclusiv intocmirea documentatiei geologice care va fi inaintata ANRM in vederea aprobarii”, pentru zacamantul salifer de Ocna Dej.